Menu

http://bts.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/popuna.bg-micegk-is-248.jpglink

MICE

Seminari

SeminariBTS organizuje seminare za usavršavanje učesnika, posebno Vaših zaposlenih, kako u zemlji,tako i u inostranstvu.

Da bi cilj edukativnog skupa bio ostvaren, važno je da sala u kojoj se radi bude adekvatne veličine i pristupačna za predavače i učesnike koji imaju teškoće sa kretanjem, da raspored nameštaja u prostoriji bude prilagođen vrsti seminara. Ta Vas biramo sale u kojima je što više prirodnog osvetljenja, najbolja vidljivost prezentacija, sale koje imaju zvučnu izolaciju... Pored navedenog, potrebno je obezbediti radne materijale i „alate” koje će koristiti tokom edukacije, dobru grupnu dinamiku kojoj doprinose zajednička večera ili izlazak, kao i sve dodatne usluge: da učesnici seminara i radionica na najbolji i najbrži način  stignu do određene destinacije, smeštaj, informacije o mestu boravka i znamenitostima koje mogu da posete... 

Mi ćemo se pobrinuti za organizaciju koja doprinosi uspešnosti ovog skupa.

 

Negovanje timova i grupne dinamike

negovanje timovaVeliki broj korporacija unapređuje svoje poslovanje i obezbeđuje uspeh negujući radne timove. U tome Vam pomažemo bez obzira na to da li se radi o organizovanju događaja unutar Vaše korporacije / institucije ili van, u zemlji ili u inostranstvu. 

BTS  planira i organizuje team building programe, sa određenom tematikom, u skladu sa zahtevom, budžetom i očekivanjima klijenta.

Podržaćemo Vaša nastojanja da radionice (workshops) budu organizovane na najpogodnijim lokacijama, da su svi „alati“ za rad facilitatora na mestu i kako je dogovoreno.  Postaraćemo se i da Vam obezbedimo vrhunske poznavaoce dinamike razvoja timova, uspostavljanja odnosa poverenja i uvažavanja, razumevanja značaja različitih uloga zaposlenih i toga šta je potrebno da bi pojedinačna zalaganja bila sinergična... Ako je odlučeno da sportske aktivnosti budu deo Vaših nastojanja da tim bude još uspešniji, ponudićemo Vam najbolje lokacije sa sadržajima koji su kreirani u tu svrhu. Organizovaćemo izlete, vožnje brodom, proslave uspeha, večernje izlaske...

 

Organizacija događaja

organizovanje događajaBTS za Vas organizuje različite vrste korporativnih događaja: poslovne sastanke, kongrese, konferencije, konvencije, seminare, podsticajne programe i team builiding aktivnosti,  i druge događaje koji su u Vašem poslovnom planu. Pružamo kompletnu uslugu. Brinemo se za sve što može zatrebati članovima Vaše grupe, kako bi oni mogli neometano da učestvuju u događaju.

 

Tu smo da se, u dogovoru sa Vama,  pobrinemo za prevoz svih učesnika:

- Dolazak i odlazak na željenu destinaciju
- Transfere od i do aerodroma, železničke ili autobuske stanice
- Rent-a-car, taksi usluge i prevoz u mestu održavanja

 

Da bi se osećali udobno i radili sa punom energijom, mi ćemo, u dogovoru sa Vama, obеzbediti:

- Odgovarajući smeštaj
- Odgovarajuće sale za rad
- Iskusne i profesionalne prevodioce za simultano i konsekutivno prevođenje
- Kompletnu tehniku za simultano prevođenje
- Tehniku/ video bim, projektor, lap top, flip-chart, štampač
- Slanje poziva učesnicima
- Registracioni desk za prijavu učesnika i gostiju i davanje informacija tokom događaja
- Izradu identifikacionih bedževa
- Štampanje i fotokopiranje svih vrsta konferencijskih materijala

 

Potrudićemo se i za dodatne usluge koje boravak na Vašem događaju i odabranoj destinaciji čine nezaboravnim: 

- Restoranske rezervacije i sve koktel partije
- Razgledanje mesta i okoline
- Posete pozorištima, koncertima, izložbama i drugim kulturnim manifestacijama

 

Poslovni sastanci

poslovni sastanciBTS za Vas, Vaše poslovne partnere i klijente organizuje poslovne sastanke u zemlji i inostranstvu. Razvojem biznisa i ukupnih ekonomskih kretanja, potreba za organizacijom ovakve vrste skupova je sve zastupljenija na tržištu, za potrebe kraćeg boravka ljudi na jednoj destinaciji u cilju obavljanja neophodnih aktivnosti. 

Da bi sastanci bili uspešni, mi ćemo se pobrinuti za sve što je neophodno i organizovati unapred: smeštaj za one koji su doputovali, odgovarajuću salu, komunikacijsku audio i video tehniku, vrhunske prevodioce kada su potrebni, rent-a car usluge…

BTS Kompas

 Kongresni turizam-MEMBERBusiness Travel & Services (BTS) Kompas
 TC City Passage, Obilićev Venac 18-20
 11000 Beograd, Srbija
 Tel/Faks: (011) 32 81 444
 e-mail: office@bts.rs
 Licenca: OTP 99/2021

Pratite nas