Menu

Moskva u junu

Termini:
03.06.2020 – 06.06.2020.
Broj dana:
4
Broj noći: 3
Prevoz: Avionom
PROGRAM PUTOVANJA
Moskva u junu

MOSKVA

Moskva je jedan od najvećih svetskih gradova, moderna metropola, drevni glavni grad i centar ruske države sa istorijom koja se proteže mnogo vekova unatrag. Današnja Moskva je brzorastuća evropska metropola moderne arhitekture, sofisticirane saobraćajne infrastrukture (sa najlepšim metroom na svetu) i raznovrsne zabave orijentisane ka savremenom turisti.

Moskva je  grad moderne kulture koji čuva svoje drevno nasleđe u jedinstvenim kupolama brojnih crkava i veličanstvenim zdanjima Kremlja. Crveni trg, Ulica Arbat, Hram Hrista spasitelja, brojni spomenici, muzeji i galerije, Univerzitet Lomonosov, Boljšoj teatar, fascinantni metro.

Moskva je grad koji nikada ne spava.

 

Galerija 

 

Opis smeštaja

Hoteli Delta 4* i Gamma 3* se nalaze u hotelskom kompleksu Izmailovo. U pitanju su dva krila jedne zgrade.
Koriste isti restoran za doručak. Metro stanica je na oko 100 m od hotela. Sama vožnja metroom do Crvenog trga traje 15 min (od hotela sa pešačenjem 25-30 min), što je od velikog značaja za efektivno korisdenje slobodnog vremena. U sklopu kompleksa je sve što je turistima i gostima grada potrebno - jeftini restorani brze hrane, tržni centar, kao i velika pijaca suvenira.
Hoteli su u potpunosti renovirani. Doručak švedski sto.
Razlika između hotela Delta 4* i Gamma 3* je u starosti nameštaja (u Delti je noviji, mada je i u Gammi sasvim solidan) i u detaljima (u Delti u sobama daju flašice sa vodom, papuče …).
Sobe u oba hotela su iste površine i klimatizovane.

BTS Kompas

 Kongresni turizam-MEMBERBusiness Travel & Services (BTS) Kompas
 TC City Passage, Obilićev Venac 18-20
 11000 Beograd, Srbija
 Tel/Faks: (011) 32 81 444
 e-mail: office@bts.rs
 Licenca: OTP 46/2011

Pratite nas